Είσοδος της DQS στη διαδικασία του νέου συστήματος κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων

Την είσοδο της στον έλεγχο και την επιθεώρηση για την κατάταξη ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων/διαμερισμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών, ανακοινώνει η DQS Hellas. Αποτελεί την θυγατρική εταιρεία της γερμανικής DQS Holding GmbH, του επίσημου φορέα πιστοποίησης της Γερμανίας. Δραστηριοποιείται σε 130 χώρες, απασχολεί περί τους 2.400 αξιολογητές και αριθμεί πάνω από 55.000 πιστοποιημένες επιχειρησιακές μονάδες παγκοσμίως.

Έδρα της DQS Hellas ΕΠΕ είναι η Αθήνα, ενώ διατηρεί και υποκατάστημα Νοτίου Ελλάδος στο Ηράκλειο Κρήτης. Η DQS Ελλάς έχει, επίσης, ιδρύσει θυγατρική εταιρεία στη Σερβία (Βελιγράδι) και πιστοποιεί επίσης στην Κύπρο, στην Αλβανία, και την FYROM.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της DQS Hellas Dr Εμμανουήλ Δεληγιαννάκης : «Η είσοδος της DQS Holding δια της DQS Hellas στη διαδικασία του νέου συστήματος κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων αποτελεί παρακαταθήκη για την σταθερή διαφήμιση της ποιότητας των ελληνικών υποδομών φιλοξενίας. Και τούτο διότι ο επίσημος φορέας πιστοποίησης της Γερμανίας έχει αναπτύξει ένα παγκόσμιο δίκτυο, το οποίο οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν για την διεύρυνση των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων, καθώς και για την αναγνωρισιμότητα των προσφερόμενων ποιοτικών υπηρεσιών τους στους Γερμανούς Tour Operators και όχι μόνο». 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.