Εκδήλωση προβολής ελληνικών ξενοδοχείων στη Βουλγαρία από το Respond On Demand

Έντονο ενδιαφέρον εξεδήλωσαν τα τουριστικά γραφεία της Σόφιας για ξενοδοχεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Περισσότεροι από 20 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, με στοχευμένο ενδιαφέρον στους Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και κατ’ επέκταση στα ελληνικά ξενοδοχεία, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που οργάνωσε το Respond On Demand, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σόφιας.

Ενημερώθηκαν για νέους προορισμούς αλλά και νέες μορφές τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα. Ξενοδοχεία από τη Χίο, τα Σίβοτα, την Πάργα, την Ουρανούπολη, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Τσαγκαράδα και τη Χαλκιδική παρουσίασαν ελκυστικά κι επαγγελματικά τις εγκαταστάσεις και τις παροχές τους.

Οι συμμετέχοντες τουριστικοί πράκτορες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πτήσεις της Olympic Air αλλά και να απευθύνουν διευκρινιστικές ερωτήσεις στους ξενοδόχους που ήταν παρόντες, σχετικά με τις τιμές και τις υπηρεσίες τους.

Τις παρουσιάσεις ακολούθησε κοκτέιλ με ελληνικά κρασιά, ευγενική χορηγία των Οίνων Βορείου Ελλάδος καθώς και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Χαλκιδικής.

Με μεγάλο μας όπλο το χαμόγελο, τον επαγγελματισμό και την αξεπέραστη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, βάλαμε τα δυνατά μας για να προτιμήσουν οι Βούλγαροι την Ελλάδα για τις διακοπές τους!

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.