Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο Τουρισμού: Προώθηση της Ελλάδας στην Αμερικάνικη τηλεόραση

skagias-interview-ant1-sat

Ο κ. Κώστας Σκαγιάς,  πρεσβευτής – διευθυντής εταιρικών σχέσεων του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Τουρισμού μιλώντας στο δορυφορικό κανάλι του Ant1 TV στη Νέα Υόρκη


Προώθηση των ελληνικών τουριστικών προορισμών και κυρίως των νησιών του Αιγαίου και των προνομιούχων μελών του στην Αμερικάνικη τηλεόραση  πραγματοποίησε το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο Τουρισμού, στο πλαίσιο της έκθεσης 2017 New York Times Travel Show, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη από 27 – 29 Ιανουαρίου 2017, ενώ αναμένονται περαιτέρω δράσεις εντός του έτους. 

Η ομάδα του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Τουρισμού, με επικεφαλής τον κ.Κώστα Σκαγιά, πρεσβευτή – διευθυντή εταιρικών σχέσεων, έδωσε ηχηρό παρών στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Αμερικής, στο περίπτερο του ΕΟΤ, στοχεύοντας στην προσέλκυση υψηλού εισοδηματικού επιπέδου αμερικανών επισκεπτών και εταιρικών εκδηλώσεων.

Ο κ. Σκαγιάς παραχώρησε συνεντεύξεις στην αμερικάνικη δημόσια τηλεόραση, Create TV και στις βραβευμένες με ΕΜΜΥ δημοσιογράφους κ.κ. Christine Van Blokland και Mickela Mallozzi, όπου επισήμανε τη γραφικότητα και τον παραδοσιακό χαρακτήρα των νησιών του Αιγαίου, την αυθεντική παράδοση στον τρόπο ζωής των κατοίκων, στην αρχιτεκτονική και την ελληνική κουζίνα που παραμένει ζωντανή και αναλλοίωτη στο χρόνο.

Σε συνέντευξή του στο δορυφορικό κανάλι του Ant1 στη Νέα Υόρκη, ο κ. Σκαγιάς τόνισε ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους Αμερικανούς τουρίστες, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν προς τους τουρίστες. 

Συνέντευξη Κώστα Σκαγιά στο Create TV
Ο κ. Κώστας Σκαγιάς μιλώντας στις δημοσιογράφους της αμερικάνικης δημόσιας τηλεόρασης,Create TV

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου πραγματοποίησαν επαφές με αμερικανούς τουριστικούς επαγγελματίες, εκπροσώπους του Τύπου καθώς επίσης ενημέρωσαν το κοινό για τους τουριστικούς προορισμούς του Αιγαίου και τα προνομιούχα μέλη του.

 

Φιλοξενία δημοσιογράφων στα νησιά του Αιγαίου εντός του έτους

Τέσσερα τριήμερα φιλοξενίας Αμερικανών δημοσιογράφων αναμένεται να διοργανωθούν εντός του έτους από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο Τουρισμού σε Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Χανιά για την περαιτέρω προβολή των νησιών του Αιγαίου στην Αμερικάνικη τηλεόραση. 

Στην Κρήτη, θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Radisson Blu Beach Resort στον Μίλατο και σε ξενοδοχείο του Oceanos Hotels Groups στα Χανιά. Η μετακίνηση τους από νησί σε νησί θα γίνει δωρεάν από τη Hellenic Seaways.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.