Εξασφαλίστε επιτυχημένη συμμετοχή στο New York Times Travel Show 2018

new-york-travel-show-2017-web

Το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο Τουρισμού (HACT) αναλαμβάνει την αποτελεσματική συμμετοχή των επαγγελματιών στη Διεθνή Έκθεση New York Times Travel Show που θα πραγματοποιηθεί 26-28 Ιανουαρίου 2018 στη Νέα Υόρκη.

“Θέλετε να συμμετέχετε στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός της Νέας Υόρκης προσελκύοντας περισσότερους υψηλού εισοδηματικού επιπέδου Αμερικανούς τουρίστες και να κλείσετε συμφωνίες με τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες των ΗΠΑ για την Ελλάδα αλλά σκέφτεστε το κόστος συμμετοχής, μετακίνησης και διαμονής;”

Το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο Τουρισμού αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει τα μέλη του αλλά και όσους το επιθυμούν στη Διεθνή Έκθεση New York Times Travel Show που θα πραγματοποιηθεί 26-28 Ιανουαρίου 2018 στη Νέα Υόρκη καθώς επίσης να κανονίσει συναντήσεις με Αμερικανούς buyers.

Συγκεκριμένα, όσα μέλη του Επιμελητηρίου καθώς επίσης και επιχειρήσεις που δεν είναι μέλη του, το επιθυμούν θα έχουν τις εξής παροχές:

  • Επίσημη εκπροσώπηση για την προώθηση της επιχείρησής τους καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης.
  • Συναντήσεις με σημαντικούς Αμερικανούς buyers και υποψηφίους πελάτες.
  • Προώθηση του έντυπου και ψηφιακού υλικού της επιχείρησης
  • Αποστολή όλου του απαραίτητου υλικού που θα συγκεντρωθεί από την έκθεση για ενημέρωση των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες και το κόστος συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου: http://hact.info/membership/new-york-times-travel-show-2018/

Η  New York Times Travel Show θα πραγματοποιηθεί για 15η συνεχή χρονιά και αποτελεί τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση για τον κοινό και τουριστικούς επαγγελματίες στην Αμερική. Κάθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 560 χιλιάδες επισκέπτες, 30.000 τουριστικούς επαγγελματίες και 280 ομιλητές, εμπειρογνώμονες του τουριστικού κλάδου. 

Η τουριστική αγορά των ΗΠΑ σημειώνει εξαιρετική ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και αποτελείται από υψηλού εισοδηματικού επιπέδου τουρίστες που αναζητούν αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.