ΕΟΤ: Αφιέρωμα του Master Chef Γαλλίας στην πλούσια κουζίνα της Ελλάδας

eot-logo-2016-web

 

Με 20σέλιδο αφιέρωμα στην πλούσια Ελληνική γαστρονομία θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο  του 2017 στη Γαλλία, η  πρώτη έντυπη έκδοση της δημοφιλούς εκπομπής “Master Chef”.

Το δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης θα πραγματοποιηθεί από 15 – 30 Νοεμβρίου 2016 σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κέα.

Για τις ανάγκες του αφιερώματος  ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος ενέκρινε την φιλοξενία συντακτικής ομάδας του υπό έκδοση ταξιδιωτικού και γαστρονομικού  περιοδικού αποτελούμενη από τον αρχισυντάκτη, τη δημοσιογράφο και τον φωτογράφο της έκδοσης.

Η τριμελής αποστολή  θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, εστιατόρια με ειδίκευση στο ψάρι καθώς και παραδοσιακές ταβέρνες, ώστε να μεταφέρουν στο απαιτητικό αναγνωστικό κοινό της Γαλλίας, το πλήθος και  την ποικιλία των επιλογών φαγητού που έχουν οι επισκέπτες της Ελλάδας.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.