Εταιρεία Μάρκετινγκ: Σε τροχιά υλοποίησης με ιδιωτικά κεφάλαια

 Την ίδρυση της εταιρείας Μάρκετινγκ για την τουριστική προβολή της χώρας με ιδιωτικά κεφάλαια ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης κατά την ομιλία του στο 11ο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου “Τουρισμός & Ανάπτυξη”.
Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ απήυθυνε πρόσκληση σε φορείς όπως το ΞΕΕ και η ΕΕΔΕ να συμμετέχουν στην υπό ίδρυση εταιρεία, την οποία δήλωσε ήδη ότι αποδέχεται η ΕΕΔΕ.

Το συνέδριο με θέμα: “Marketing Greece – αναδεικνύοντας και προβάλλοντας την ποιοτική ταυτότητα της σύγχρονης Ελλάδας”, πραγματοποιήθηκε 29-30 Οκτωβρίου 2012 σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής & Επιτρόπου για τη Βιομηχανία και τις Επιχείρησης, κ. Α. Tajani ενώ τη δεύτερη ημέρα μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου ήταν η Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κα Μαρία Δαμανάκη, η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Νίκος Καραχάλιος, ο πρόεδρος της ΕΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος κ. Δημήτρης Μαύρος, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Γ.Τσακίρης, ο  Managing Director McKinsey & Company, κ. Γιώργος Τσόπελας και ο Marketeer, Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Bournemouth κ. Γιάννης Φώτης.

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.