Η ανακαίνιση του Golden Age Hotel of Athens

golden-age-entrancewweb

Το ξενοδοχείο Golden Age Hotel of Athens με 40 χρόνια παρουσία στην πρωτεύουσα, λειτουργεί πλήρως ανακαινισμένο. Η αρχιτεκτονική μελέτη της διοίκησης του ξενοδοχείου υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κατασκευαστική Εταιρεία Φως Εφαρμογές.

Από τα δωμάτια ανακαινίστηκαν πλήρως τα urban chic και οι σουΐτες. 

Τα δάπεδα όλων των δωματίων επιστρώθηκαν με νέο τύπου δρύινο πάτωμα, για καλύτερη αισθητική και υγιεινή, ενώ στα δάπεδα και στους τοίχους των λουτρών τοποθετήθηκαν πλάκες γρανίτη.  

Οι γκρι–μπεζ αποχρώσεις συνδιαλέγονται με ξύλινες επενδύσεις υψηλής ποιότητας καπλαμά Ιταλίας, δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο και ιδανικό συνδυασμό με τα έπιπλα που επιλέχθηκαν.

Διπλά τζάμια στα παράθυρα εξασφαλίζουν προστασία από εξωτερικούς θορύβους, ενώ  όλες οι πόρτες εισόδου δωματίων, φέρουν 30 λεπτά προστασία από φωτιά και εξαιρετική ηχομόνωση.  Ειδική μέριμνα δόθηκε στην ηχομόνωση μεταξύ των δωματίων με τη χρήση κατάλληλης γυψοσανίδας.  

Νέο σύστημα κεντρικού κλιματισμού προσφέρει τη δυνατότητα ανεξάρτητου ελέγχου στα δωμάτια που ρυθμίζεται σύμφωνα με την ανάγκη του εκάστοτε πελάτη.

Κρεβάτια και στρώματα, εταιρείας που τα προϊόντα της είναι βραβευμένα από τη Βασίλισσα της Μεγ. Βρετανίας,  παροχές για παρασκευή καφέ και τσάι καλύπτουν κάθε ανάγκη, χρηματοθυρίδα (Μέγεθος Laptop),  Mini ψυγείο, 32” LED Smart TV, Music Radio via TV, Direct-Dial Telephone and voice mail, λινά, αξεσουάρ ύπνου, πετσέτες και μπουρνούζια (100% βαμβάκι),  λιτή αισθητική μπάνιου, με εγκατάσταση τεχνητής βροχής στην ντουζιέρα, παντόφλες, στεγνωτήρας μαλλιών, μεγεθυντικός καθρέφτης & ανιχνευτής καπνού. 

Εγκαταστάθηκαν θυρίδες USB, δίπλα ακριβώς από το κρεβάτι για να καλύψουμε τη δυνατότητα σύνδεσης οποιασδήποτε συσκευής (smartphone, tablet, laptop κ.λπ.). 

Σε όλο το κτίριο, τοποθετήθηκαν:

  • Νέα δίκτυα σωληνώσεων Rehau
  • Νέες καλωδιώσεις
  • Νέα δίκτυα Wifi με access point τελευταίας τεχνολογίας
  • Νέο σύστημα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας με θωρακισμένη καλωδίωση

 Oι ταπετσαρίες διαφορετικών υφών σε επιλεγμένους τοίχους κοινόχρηστων χώρων,  αναδεικνύουν τη λιτή μορφολογία του χώρου, δημιουργώντας ταυτόχρονα αστική-κομψή ατμόσφαιρα.

 Τέλος πλήρως ανακαινισμένοι είναι και:

  • οι 4 αίθουσες Συνεδρίων μας με νέα οπτικοακουστικά συστήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό για την εξοικονόμηση ενέργειας.
  • τo ala carte εστιατόριο Moments καθώς και ο χώρος πρωινών
  • τo Golden Bar
  • το γυμναστήριο,
  • καινούρια καμπίνα σάουνα  & η αίθουσα  spa 
Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.