Η airBaltic επεκτείνει την περίοδο πτήσεων από τη Ρίγα προς την Αθήνα

air-baltic-ekdilosi-aia-2019

Η λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic ανακοινώνει την επέκταση της περιόδου πτήσεων μεταξύ Ρίγα και Αθήνας, για 2 πρόσθετους μήνες. Οι πτήσεις θα συνεχισθούν έως την 1η Δεκεμβρίου 2019 και θα ξεκινήσουν πάλι στις 4 Μαρτίου, 2020.

Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2019 και του Ιανουαρίου 2020, η airBaltic θα πραγματοποιεί 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από την Ρίγα προς την Αθήνα. Οι επιβάτες θα επιβιβάζονται στο Airbus A220-300 για την πτήση διάρκειας 3 ωρών και 10 λεπτών. Το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων της airBaltic είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, www.airbaltic.com.

Η airBaltic εξυπηρετεί περισσότερους από 70 προορισμούς από τη Ρίγα, το Ταλίν και το Βίλνιους, προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προορισμούς καθώς και βολικές συνδέσεις μέσω της Ρίγα, προς το δίκτυο της εταιρείας που καλύπτει ευρωπαϊκούς προορισμούς, τη Σκανδιναβία, την CIS (Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών) και τη Μ. Ανατολή. Την θερινή περίοδο 2019, η airBaltic εγκαινίασε νέα δρομολόγια από τη Ρίγα προς το Δουβλίνο, τη Στουτγάρδη και το Λβιβ, καθώς και προς την Κω και τη Μινόρκα.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.