Κι.Πο.Κ.Α.: Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση “Πάμε Καρπενήσι στην Ομόνοια”

kipoka-pame-karpenisi-stin-omonoia-1web

Ολοκληρώθηκε η πρώτη  συνδυαστική δράση «Πάμε Καρπενήσι στην Ομόνοια»,  της  Κι.Πο.Κ.Α  (Κίνησης Πολιτών του Κέντρου της Αθήνας) με φορείς της Περιφέρειας,  που σηματοδοτήθηκε από την μαζική προσέλευση και το μεγάλο ενδιαφέρον των Αθηναίων, στο περίπτερο του Δήμου Καρπενησίου στο κέντρο της Αθήνας στην Ομόνοια.

Πάνω από 25.000 επισκέπτες, κάτοικοι της Αθήνας, κατέβηκαν  στην Ομόνοια , το πενθήμερο  της έκθεσης και επισκέφτηκαν το περίπτερο  του Δήμου Καρπενησίου στα πλαίσια της δράσης , γνωρίζοντας  από κοντά τις δυνατότητες  και τα προϊόντα που προσφέρει  η Ευρυτανία και  το Καρπενήσι.

Στρατηγική επιδίωξη της Κι.Πο.Κ.Α, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της,  είναι να προχωρήσει στην διοργάνωση και άλλων τέτοιων  εκδηλώσεων καθόσον, αφενός στηρίζουν την περιφέρεια , την ίδια στιγμή  που κινητοποιούν και ενθαρρύνουν τους Αθηναίους να κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας , ενώ  δημιουργούν προϋποθέσεις ομαλοποίησης της καθημερινότητας και της κοινωνικής ζωής στο κέντρο.  

Τη γιορτή των εγκαινίων που είχε έντονο άρωμα Ευρυτανίας,  με πρόγραμμα και  χορούς από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο του Καρπενησίου, τίμησαν με την παρουσία τους,  η Υπουργός τουρισμού κα. Ε. Κουντουρά, ο  Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ε.Αποστόλου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιάννης, Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γ. Πατούλης, οι Δήμαρχοι Καρπενησίου ο κ. Ν. Σουλιώτης και Γαλατσίου  κ. Γ. Μαρκόπουλος , οι Βουλευτές,  Αθηνών κ. Θ. Μπούρας και  Ευρυτανίας κ. Κ. Κοντογεώργος, ο ΓΓ του υπουργείου τουρισμού κ. Μ. Ζαχαράτος, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού κ.Σ.Βέλτσος,  οι Αντιδήμαρχοι Αθήνας κ.κ. Γ. Αποστολόπουλος και Α. Βαρελάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Στερεάς Ελλάδας  κ. Γ. Κοτζιάς, πρόεδροι  και εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων της Αθήνας και πλήθος Αθηναίων .

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.