Λακωνικά Προϊόντα στο Μετρό του Συντάγματος

Εκατοντάδες επισκέπτες πέρασαν από την έκθεση Λακωνικών Προϊόντων από Πέμπτη 10 Μαΐου ως την Κυριακή 13 Μαΐου.
Εικοσιοκτώ ήταν οι εκθέτες ενώ στα προϊόντα κυριαρχούσε το λάδι συμβατικό και βιολογικό, οι ελιές, τα ζυμαρικά, τα βιολογικά κοτόπουλα, ψάρια όπως σολομός και πέστροφα, σύγκλινο, και ψωμί και παξιμάδια καθώς και θεραπευτικά βότανα. Οι εκθέτες σημείωσαν ότι έγινε σημαντικός αριθμός εμπορικών πράξεων και πραγματοποιήθηκαν πολλές συναντήσεις με προοπτική. Από την έκθεση πέρασαν και εξαγωγείς καθώς και άλλοι επιχειρηματίες με στόχο να δουν προϊόντα και συνεργάτες. Ανάμεσα στους εκθέτες και ο γνωστός σκηνοθέτης, Μανούσος Μανουσάκης με βιολογικό λάδι και βιολογικές ελιές.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας που ήταν παρούσα, πρόσφερε σε 7 κληρώσεις τριήμερες διαμονές σε ξενοδοχεία της περιοχής σε 7 τυχερούς επισκέπτες. Ο δήμος Μονεμβασιάς συμμετείχε στην έκθεση δίνοντας πληροφορίες για διακοπές με πρωτοποριακό τρόπο. Στο περίπτερο του δήμου οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να δώσουν πληροφορίες για το διάστημα που θέλουν να πάνε διακοπές, το είδος των διακοπών – οικογενειακές – ζευγάρια κλπ, την κατηγορία του καταλύματος που επιθυμούν και το μέρος που προτιμούν (παραθαλάσσιο χωριό, καστροπολιτεία, αναβάσεις, αναρριχήσεις, καταδύσεις, ψάρεμα κλπ). Στη συνέχεια και μέσα σε διάστημα ενός μήνα, θα τους έρθει ενημέρωση για τις περιοχές και τα καταλύματα που συναντούν τις δικές τους προδιαγραφές και απαιτήσεις.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.