Νέα ιστοσελίδα για το Aegli Hotel στο Βόλο

aegli-new-site

Με νέα εικόνα, νέα ομάδα στελεχών και νέα ιστοσελίδα – www.aegli.gr – υποδέχεται τους επισκέπτες του το ιστορικό ξενοδοχείο του Βόλου, Aegli Hotel.

Το ξενοδοχείο – έμβλημα στην πόλη του Βόλου με πρώτο έτος λειτουργίας το 1938 ανακαινίστηκε ριζικά το 2016 και πλέον συνεχίζει την πορεία του, ακολουθώντας τις εξελίξεις και επιταγές του σήμερα, φροντίζοντας ωστόσο να μένει πάντα πιστό στην παράδοση του παρελθόντος και της ιστορίας του.

Στη κατεύθυνση αυτή η ομάδα συνεργατών της FOX CREATIVE υλοποίησε για λογαριασμό του Aegli Hotel τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του, παραδίδοντας σε χρήση ένα νέο user friendly website, το οποίο παρουσιάζει με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και στοχευμένες περιγραφές όλους τους τύπους δωματίων και σουϊτών, όπως επίσης τις παροχές, αλλά και την μακρά ιστορία του ξενοδοχείου.

Ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας, ως απόρροια της ριζικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου ζωής του Aegli Hotel και στόχο έχει την πληροφόρηση κάθε επισκέπτη, αλλά και την ευκολία επικοινωνίας και πραγματοποίησης κρατήσεων στη λογική των ελάχιστων απαιτούμενων «βημάτων» που εξασφαλίζει σήμερα η τεχνολογία.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.