Νέα Κυβέρνηση: Αν. Υπουργός Τουρισμού η κα Έλενα Κουντουρά

Kountoura-Protopsalti-Stathakis-teleti-paradosis2015
Στη φωτογραφία: Από την τελετή παράδοσης - παραλαβής του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού (όπως μετονομάσθη το υπουργείο). 

Επέστρεψε στη θέση της Αν.Υπουργού Τουρισμού, η κα Έλενα Κουντουρά, μετά την επανεκλογή της στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Η τελετή παράδοσης παραλαβής πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015.

Η κα Κουντουρά τόνισε ότι θα συνεχισθεί η πολιτική που έφερε τα πολύ θετικά αποτελέσματα φέτος και το νέο ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών και στα έσοδα για τον τουρισμό, συμπληρώνοντας ότι στόχος είναι κάθε χρόνο να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Ο υπουργός κύριος Γιώργος Σταθάκης, στην ειδική τελετή παράδοσης και παραλαβής στο υπουργείο,  αφού επισήμανε τη σημασία της πολιτικής ευθύνης και τον πολυσήμαντο ρόλο του τουρισμού στην εθνική οικονομία, τόνισε, ότι χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή, η νέα πολιτική ηγεσία, μετά από μια χρονιά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, θα προχωρήσει στην εφαρμογή της τουριστικής πολιτικής με στόχο τη μεγιστοποίηση των ωφελειών, σε όλα τα επίπεδα,  για τον κλάδο και την εθνική οικονομία γενικότερα.

Η απερχόμενη υπηρεσιακή υπουργός κυρία Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αφού ευχαρίστησε όλα τα στελέχη, τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, ευχήθηκε επιτυχία στο έργο της νέας πολιτικής ηγεσίας, χαρακτηρίζοντας τον τουρισμό καρδιά της Ελλάδος, επισημαίνοντας ότι η ίδια θα συνεχίσει να στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό μέσα από την τέχνη.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.