Πολλαπλή Πιστοποίηση για το Kyllini Beach Resort

KYLLINI BEACH RESORTweb

 

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε το KYLLINI BEACH RESORT σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 για την Παροχή Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και ISO 22000:2005 για την Παραλαβή, Προετοιμασία, Παραγωγή και παράθεση εδεσμάτων από την κεντρική κουζίνα του ξενοδοχείου. Ακόμη, το KYLLINI BEACH RESORT κατανοώντας την αναγκαιότητα για τη μέγιστη παροχή ασφάλειας στα παιδιά στο χώρο της παιδικής χαράς κάλεσε τους επιθεωρητές της TÜV HELLAS (TÜV NORD) προκειμένου να επιθεωρήσουν την εγκατάσταση με στόχο την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία της.

Η πιστοποίηση βάσει του συστήματος ISO 9001 εξασφαλίζει στο KYLLINI BEACH RESORT την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών, μέσα από τη συνεχή βελτίωση των διεργασιών του. Παράλληλα, με την εφαρμογή του προτύπου ISO 14001 επιτυγχάνεται η περιβαλλοντική διαχείριση και η συμμόρφωσή του ξενοδοχείου με την ισχύουσα νομοθεσία. Με την εφαρμογή του προτύπου ISO 22000 το KYLLINI BEACH RESORT βασίζεται στην προληπτική διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας των τροφίμων.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.