Πολωνοί τουρίστες: Διψήφια η αύξηση κρατήσεων για Ελλάδα

pr-greckapanorama-3105-2015

Πρώτη στις προτιμήσεις των Πολωνών τουριστών βρίσκεται η Ελλάδα καθώς,  σύμφωνα με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, οι κρατήσεις για την χώρα μας αυτήν την περίοδο σε σχέση με την περσινή δείχνουν σημαντική αύξηση που, σε ορισμένες περιπτώσεις φθάνει ακόμη και τριψήφια ποσοστά.

Ειδικότερα, στα μέσα Μαΐου η Ελλάδα ήταν πρώτη στις προτιμήσεις των Πολωνών επισκεπτών, σημειώνοντας αύξηση κρατήσεων της τάξεως του 43% – σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο κρατήσεων το 2016.

Οι σημαντικότεροι ελληνικοί προορισμοί που ξεχωρίζουν σε ποσοστό αύξησης κρατήσεων είναι το Ηράκλειο Κρήτης (42%), η Ζάκυνθος (35%), η Κέρκυρα (26%), η Ρόδος (51%), τα Χανιά (22%), η Κως (100%) και η Θεσσαλονίκη (59%).

Άλλοι δημοφιλείς προορισμοί για τους Πολωνούς είναι η  Ισπανία, η Βουλγαρία, η Αίγυπτο και η Τουρκία.

 Με περισσότερους από 850.000 Πολωνούς που επισκέφθηκαν την χώρα μας το 2016,οι προβλέψεις μιλούν για μία επιπλέον αύξηση για τη φετινή περίοδο της τάξης του 10-15%. 

Τις θετικές προοπτικές της Πολωνικής τουριστικής αγοράς για τη χώρα μας ανακοίνωσε η εταιρεία North Events, διοργανώτρια των εκθέσεων GREKCA PANORAMA.

Η 3η διοργάνωση της GRECKA PANORAMΑ, αλλά και η 2η GREEK FOOD SHOW θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο PGE Narodowy, στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας από 1-3 Δεκεμβρίου 2017. 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.