Προώθηση του Greek South Aegean Islands Promo στο Άμπου Ντάμπι

abou-dhabi-skagias-viola

Συναντήσεις με στόχο την αποτελεσματική προβολή με σύγχρονες μεθόδους των νησιών της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Πάρου στην Αραβική Αγορά, πραγματοποίησε στο Άμπου Ντάμπι, ο κ. Κώστας Σκαγιάς, πρεσβευτής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου της Νέας Υόρκης, εκπρόσωπος της MTC Group και υπεύθυνος διαχείρισης και υλοποίησης του Προγράμματος Greek South Aegean Islands Promo.

Ο κ. Σκαγιάς, συναντήθηκε με στελέχη κορυφαίας εταιρείας επικοινωνίας και μάρκετινγκ, με έδρα το Άμπου Ντάμπι όπου συζητήθηκαν δυνατότητες συνεργασίας για την προβολή της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Πάρου μέσω νέων τεχνολογιών και διαδραστικών εφαρμογών, στην τουριστική αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Παράλληλα, ο κ. Σκαγιάς και η κα Αλέξια Πετώνη, Promotions Director του προγράμματος Greek South Aegean Islands Promo, συναντήθηκαν με έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Άμπου Ντάμπι, όπου παρουσίασαν τα platinum μέλη του προγράμματος, με στόχο την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, υψηλού εισοδηματικού και βιοτικού επιπέδου από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στο πλαίσιο της αποτελεσματικής προβολής των νησιών της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Πάρου, γίνονται προσπάθειες για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων στο Άμπου Ντάμπι, με έμφαση στο νεανικό κοινό της περιοχής.

Το πρόγραμμα Greek South Aegean Islands Promo εκπροσωπεί τουριστικούς επιχειρηματίες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε εκθέσεις και υλοποιώντας δράσεις προώθησης και προβολής του πολυτελούς και ποιοτικού ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε στοχευμένες τουριστικές αγορές εξερχόμενου τουρισμού που παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυναμική και δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τουριστικοί επιχειρηματίες των νησιών της Μυκόνου (MykonosBest.eu), της Σαντορίνης (santorinibest.eu) και της Πάρου (parosbest.eu).

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.