Σε κλίμα συνεργασίας οι συναντήσεις ΓΕΠΟΕΤ με ΣΕΤΕ & HAPCO

Συναντήσεις με τα προεδρεία του HAPCO και του ΣΕΤΕ είχε εχθές, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012, η ΓΕΠΟΕΤ στο πλαίσιο της σύγκλισης του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για το νέο έτος με τη συμμετοχή των Προέδρων και Εκπροσώπων από τις κυριότερες Ενώσεις – Μέλη της από την Ρόδο, την Κρήτη, την Κέρκυρα και την Μακεδονία – Θράκη.

Οι χθεσινές συναντήσεις φαίνεται ότι έξομάλυναν αρχικά το κλίμα μεταξύ ΓΕΠΟΕΤ και HAPCO, το οποίο ήταν ιδιαίτερα τεταμένο πριν τα Χριστούγεννα με αφορμή την πιστοποίηση του επαγγέλματος των οργανωτών συνεδρίων. “Επί του θέματος θα υπάρξουν περαιτέρω συζητήσεις με το ΔΣ του HAPCO και από κοινού θα εργαστούμε για να σταματήσει το φαινόμενο παρανομίας στον χώρο των Τουριστικών Γραφείων.”, τονίζεται στην ανακοίνωση της ΓΕΠΟΕΤ.

Παράλληλα, θετικά αναφέρεται η ΓΕΠΟΕΤ στην ανακοίνωσή της, στην, για πρώτη φορά, επίσκεψη του προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέα Ανδρεάδη, ο οποίος συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο του ΣΕΤΕ κύριο Γιώργο Τελώνη – Πρόεδρο του ΗΑΤΤΑ – τον κύριο Ανδρέα Στυλιανόπουλο μέλος του ΔΣ, καθώς και από τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου κύριο Γιώργο Δρακόπουλο. “Η σημαντική αυτή συνάντηση γνωριμίας και εργασίας των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο φορέων αποτελεί την απαρχή μίας ευρύτερης πρωτοβουλίας στενότερης συνεργασίας στον εξαιρετικά ευαίσθητο και ελπιδοφόρο τομέα του τουρισμού, η οποία βρίσκει την ΓΕΠΟΕΤ απολύτως σύμφωνη και πρόθυμη να συμμετάσχει ενεργά και με όλες της τις δυνάμεις της προς την κατεύθυνση της ομόφωνης και ενιαίας εκπροσώπησης των θέσεων του τουρισμού.”

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.