Στα Small Luxury Hotels of the World, τo ολοκαίνουργο Nobu Hotel Ibiza Bay στις Βαλεαρίδες Νήσους

Θέα από δωμάτιο του Nobu Hotel Ibiza Bay

Το  Nobu Hotel Ibiza Bay, μέλος των Small Luxury Hotels of the World,  θα ανοίξει τις πύλες του στις 30 Ιουνίου του 2017.

Στόχος του, να αναδειχθεί ως ο απόλυτος προορισμός παιδικής ανεμελίας για  ενήλικες.  Ως εκτούτου, όλα τα τμήματά του – δωμάτια, σουίτες, οι 2 πισίνες μπροστά στην θάλασσα, εστιατόρια, spa, boutique- είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν στον φιλοξενούμενο την αυθεντική νησιωτική εμπειρία του προορισμού.

«Ο όμιλος ξενοδοχείων MC, στον οποίο ανήκουν επίσης τα iconic Marbella Club & Puente Romano & London & Regional, οραματίζεται το Nobu Hotel Ibiza Bay, ως τον προορισμό που θα κάνει τη διαφορά σε αυτό το έτσι κι αλλιώς υψηλότατων προδιαγραφών φιλοξενίας νησί” δηλώνει ο Chief Executive of Nobu Hospitality, Trevor Horwell και συνεχίζει “οι απανταχού θιασώτες του παγκόσμιου brand Nobu θα ενθουσιαστούν και θα παθιαστούν με την μοναδικότητα και την πολυτέλεια του ξενοδοχείου, το οποίο φιλοδοξούμε ότι πάρα πολύ άμεσα θα τοποθετηθεί στον χάρτη των Nobu Hotels & Restaurants ως ένας must προορισμός».

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στη λευκή παραλία Talamanca, μόλις  2 χιλιόμετρα  βόρεια της πόλης της Ibiza (παγκόσμιας κληρονομίας της Unesco), μόλις 15 λεπτά από τα καταστήματα και τα club της μαρίνας Botofoch.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.