Συνάντηση Κουντουρά με το Σύλλογο Καθηγητών ΑΣΤΕ

Κουτρουμπας Ε

Με την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκαν στελέχη του Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ανωτέρων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου και Ρόδου με στόχο τη βελτίωση της εκπαίδευσης των ΑΣΤΕ.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Υπουργού Τουρισμού κυρίας Έλενας Κουντουρά, με συμμετοχή της Γενικού Γραμματέα Τουρισμού κυρίας Ευρυδίκης Κουρνέτα την Τρίτη 14.02.2016. Στην Συνάντηση συμμετείχαν αρμόδια Στελέχη για θέματα των ΑΣΤΕ. Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του.

Συζητήθηκαν οι προτάσεις του Συλλόγου σχετικά με την βελτίωση της εκπαίδευσης των Σχολών και κατατέθηκαν αιτήματα του νεοσυσταθέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σπουδαστών της ΑΣΤΕΡ.

Αποφασίστηκε να επαναληφθεί το συντομότερο δυνατόν νέα συνάντηση εργασίας, η οποία θα επαναπροσδιορίσει τις προτάσεις του Συλλόγου μετά την επεξεργασία – εφαρμογή τους από το Υπουργείο, να συνεχιστεί η συνεργασία έχοντας κοινό σκοπό την βελτίωση της εκπαίδευσης και την αναβάθμιση των Σχολών.

Δεσμεύτηκε προσωπικά η Υπουργός να επισκεφτεί τις Σχολές μέχρι τον Μάρτιο του 2017, ώστε να έχει προσωπική άποψη για την κατάσταση τους, να δει από κοντά τα προβλήματα τους και να προβεί στην επίλυση τους σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Προσωπικό τους.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.