Συντονισμός των Περιφερειών για την ανάκαμψη του τουρισμού

Το συντονισμό των Αυτοδιοικητικών Αρχών στις προσπάθειες για την ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού και τη δημιουργία σταθερών βάσεων ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια, ζήτησε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με επιστολή που έστειλε εχθές προς τους 13 Περιφερειάρχες της χώρας και τους 7 Γενικούς Γραμματείς Αποκεντρωμένης Διοίκησης.


Η κα Κεφαλογιάννη τονίζει ότι οι βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχία κάθε προσπάθειας είναι η συνεννόηση και η συνεργασία και επισημαίνει ότι στο κομμάτι της επικοινωνίας είναι επιβεβλημένη η χάραξη μίας ευρύτερης συνεκτικής στρατηγικής , η οποία θα προβάλει ισόρροπα και με σεβασμό τις ιδιαιτερότητες κάθε Περιφέρειας, αλλά και την Ελλάδα στο σύνολό της.

Ειδικότερα στην επιστολή η υπουργός Τουρισμού αναφέρει:

« Ο δύσκολος στόχος της εξόδου της χώρας από την κρίση υπαγορεύει την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των παραγωγικών μας πλεονεκτημάτων. Καμία ευκαιρία ανάπτυξης δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί και να πάει χαμένη. Ειδικά στον Τουρισμό, έναν κλάδο με δυναμικό ρόλο στην παραγωγή θέσεων εργασίας και εισοδήματος, στον οποίο συνολικά η οικονομία μας στηρίζει τις ελπίδες της για ανάκαμψη.”

Συνάντηση με Υπουργό Δημόσιας Τάξης
Θέματα που αφορούν στον Tουρισμό και ειδικότερα σε σχέση με το κέντρο της Αθήνας , συζήτησε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια, τον οποίο επισκέφτηκε στο γραφείο του.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη προστασίας του τουριστικού προϊόντος από εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την εικόνα του.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.