Την προεδρία της συνάντησης του ΟΟΣΑ για τον τουρισμό αναλαμβάνει η Ελλάδα

kountoura-elena-photo-paralavi-ypourgeiou1

H Ελλάδα και το Υπουργείο Τουρισμού αναλαμβάνουν για πρώτη φορά την προεδρία της Υψηλού Επιπέδου Συνάντησης του ΟΟΣΑ για τον τουρισμό και τις πολιτικές για την βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη “HighLevelMeetingonSustainableandInclusiveGrowth” που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2017 στο Παρίσι, έδρα του Οργανισμού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, θα αναδειχθούν θέματα με έμφαση στις  μεγα-τάσεις  στην παγκόσμια τουριστική αγορά, όπως οι δημογραφικές εξελίξεις, η ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και οι  αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες του ταξιδιωτικού κοινού.

Επίσης, θα εξεταστεί το τοπίο που διαμορφώνεται  στις τουριστικές επενδύσεις από τις  πολιτικές για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη και ο ρόλος των συνεργειών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Η Υψηλού Επιπέδου Συνάντηση για τον Τουρισμό  σηματοδοτεί την 100ή  συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού του ΟΟΣΑ.

Στόχο έχει  να ενθαρρύνει τον ανοικτό διάλογο μεταξύ των χωρών-μελών του Οργανισμού για τους μακροπρόθεσμους στρατηγικούς στόχους στην τουριστική ανάπτυξη.

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.