Τη διαχείριση του Moxy Patra Marina αναλαμβάνει η SWOT

gpaox-entrance-0600-web

Την ανάληψη διαχείρισης (management) του Moxy Patra Marina στην Πάτρα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αναλαμβάνει η SWOT | Hospitality Management Company. 

Τα Moxy δημιουργήθηκαν από τη Marriott το 2014, με στόχο να προσφέρουν στους επισκέπτες σύγχρονες ανέσεις, ελκυστικές τιμές, βολικές υπηρεσίες όπως 24/7 Grab and Go, γρήγορο και δωρεάν wifi, και τεχνολογικά εξοπλισμένους χώρους για όλες τις ώρες της ημέρας.
 
Τοποθετημένο στην κεντρική Μαρίνα του λιμανιού της Πόλης και σε απόσταση μικρότερη από 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Πάτρας, το ολοκαίνουργιο Moxy Patra Marina, διαθέτει 116 δωμάτια, Lobby Bar – Self Service Restaurant και Roof Top Café/Bar & Restaurant συνδυάζοντας το έξυπνο και γρήγορο τεχνολογικό περιβάλλον με το σύγχρονο στυλ διαβίωσης. Το ξενοδοχείο ενσαρκώνει τον ευφυή και ελκυστικό τρόπο ζωής για τον οποίο είναι γνωστή η πόλη της Πάτρας.
 
Οι επισκέπτες του Moxy Patra Marina μπορούν να συνεχίσουν τις καθημερινές τους συνήθειες, όπως η γυμναστική, επισκεπτόμενοι το γυμναστήριο ή κολυμπώντας στην εξωτερική πισίνα, καθώς επίσης και να καλύπτουν πλήρως τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις χρησιμοποιώντας τις εξαιρετικά γρήγορες υπηρεσίες Wi-Fi και τους ιδιαίτερους χώρους συναντήσεων (meeting rooms) & φιλοξενίας.
 
Ο επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης έργων φιλοξενίας κος. Νίκος Τρικουράκης, δήλωσε για τη νέα συνεργασία της DPN με τη SWOT: “Συνεχίζουμε να επενδύουμε στρατηγικά -με πρωτοποριακά έργα- και να αναδεικνύουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της φιλοξενίας στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της πόλης και της χώρας. Η συνεργασία μας με την SWOT θα υποστηρίξει πλήρως το όραμα, τη φιλοσοφία και τις αξίες των έργων μας μέσα από την υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες management που προσφέρει.”

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.