Το Greek South Aegean Islands Promo στην επίσημη τελετή εγκαινίων του ASTA Destination Expo στην Αθήνα

skagias-asta-egkainia-athens
Στη φωτογραφία από αριστερά: Ο κ. Κώστας Σκαγιάς, υπεύθυνος υλοποίησης και διαχείρισης του Greek South Aegean Islands Promo, η κα Αγγελική Χονδροματίδου, αντιπρόεδρος του ΕΟΤ, η κα Γκρέτα Καματερός, διευθύντρια ΕΟΤ ΗΠΑ – Καναδά, η κα Βασιλική Σκαγιά, μέλος Δ.Σ. του HATTA, ο κ. Γιάννης Γούλιος, μέλος Δ.Σ. του ΕΟΤ, ο κ. Απόστολος Καραφίλλης, ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου Skylines και ο κ. Πέτρος Σαγανάς, διευθυντής έρευνας αγοράς και διαφήμισης του ΕΟΤ.

Στην επίσημη Τελετή Έναρξης του συνεδρίου της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων ASTA, Athens ASTA Destination Expo 2018, συμμετείχε ο κ. Κώστας Σκαγιάς, υπεύθυνος υλοποίησης και διαχείρισης του project Greek South Aegean Islands Promo.

Ο κ.Σκαγιάς, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παράγοντες του υπουργείου τουρισμού, του ΕΟΤ και της ASTA, ενώ τη Δευτέρα 16 Απριλίου, η ομάδα του προγράμματος θα πραγματοποιήσει προκαθορισμένες συναντήσεις με Αμερικανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες για την προώθηση των νησιών της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Πάρου και τις πολυτελείς υπηρεσίες που παρέχουν οι επιχειρήσεις – μέλη του Greek South Aegean Islands Promo.

Την Τελετή Έναρξης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 15 Απριλίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, άνοιξε η Υπουργός Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά και η εκδήλωση πλαισιώθηκε από μουσικές ερμηνείες της σοπράνο Αναστασίας Ζαννή συνοδεία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με αισιόδοξα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό καθώς όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι Αμερικανοί πράκτορες – μέλη της ASTA, νοιώθουν την Ελλάδα ως τον πλέον ασφαλή προορισμό.

Η ομάδα του Greek South Aegean Islands Promo προσκλήθηκε επίσημα να συμμετέχει στις επιχειρηματικές συναντήσεις καθώς και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις του ASTA Destination Expo (14 -17 Απριλίου 2018), από τον αντιπρόεδρο της ASTA, Ρόμπερτ Ντάγκλιν και την διευθύντρια επιχειρηματικής ανάπτυξης του Συνδέσμου, κα Κέλλυ Μπίγκελ.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της ASTA, κατά τη συνάντηση που είχαν με τον κ. Κώστα Σκαγιά, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού, ITB Βερολίνου, προσκάλεσαν την ομάδα του προγράμματος να παρουσιάσει στους Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες, μέλη του Συνδέσμου, τα platinum members και τις υπηρεσίες που αυτά παρέχουν.

Στο πλαίσιο αυτό, η κα Αλέξια Πετώνη, promotions director του προγράμματος και ο συνεργάτης κ. Απόστολος Καραφίλλης, ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού πρακτορείου Skylines, θα συμμετέχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη δεύτερη ημέρα του ASTA Destination Expo.

Στα προνομιούχα μέλη του προγράμματος Greek South Aegean Islands Promo, συμμετέχουν τουριστικοί επιχειρηματίες από τη Μύκονο (MykonosBest.eu), τη Σαντορίνη (santorinibest.eu) και την Πάρο (parosbest.eu).

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.