Τριήμερη παρουσίαση της Πάρου στο Γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας

Μια πρωτότυπη μορφή τουριστικής προβολής επέλεξε ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας.

Από τις 6 έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2012 το Γραφείο του ΕΟΤ στο Άμστερνταμ φιλοξένησε το Δήμαρχο της Πάρου, μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου καθώς και επιχειρηματίες του νησιού, σε μια τριήμερη εκδήλωση για την προβολή του νησιού.

Τις δύο πρώτες ημέρες tour operators, ταξιδιωτικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι παρακολούθησαν μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση των ποικίλων δραστηριοτήτων που προσφέρει η Πάρος ως προορισμός διακοπών. Οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν τοπικά κρασιά και παραδοσιακά παριανά εδέσματα, και συζήτησαν με τους εκπροσώπους της Πάρου τις δυνατότητες συνεργασίας για την τόνωση της τουριστικής κίνησης από την Ολλανδία και την προβολή του νησιού στον τουριστικό τύπο.

Την τρίτη ημέρα η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για το κοινό, που είχε την ευκαιρία να συγκεντρώσει πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό για την Πάρο και να γευτεί την παριανή φιλοξενία, δοκιμάζοντας τα παραδοσιακά προϊόντα του νησιού.
Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.