Ψηφίζουμε Αθήνα – τον καλύτερο Ευρωπαϊκό Προορισμό για το 2020

athens-vote-ebd-2020

Έως τις 5 Φεβρουαρίου 2020 ψηφίζουμε για να “ανέβει” η Αθήνα στην πρώτη θέση του “Καλύτερου Ευρωπαϊκού Προορισμού 2020”. Ο διαγωνισμός του οργανισμού European Best Destination «τρέχει» ήδη και η ελληνική πρωτεύουσα διεκδικεί τον τίτλο του «Καλύτερου Ευρωπαϊκού Προορισμού 2020» ανάμεσα στις είκοσι δημοφιλέστερες πόλεις της Ευρώπης.

Μαζί με τον τίτλο, η «πρωταθλήτρια» πόλη θα κερδίσει και κάποια σημαντικά οφέλη: Την προβολή της σε αξιόλογα διεθνή Μέσα καθώς και την ενίσχυση της τουριστικής της εικόνας στην Ευρώπη.

Για να ψηφίσετε την Αθήνα μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό το λινκ: https://cutt.ly/Arct9WP

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός για τρεις εβδομάδες, από τις 15 Ιανουαρίου έως και τις 5 Φεβρουαρίου, και η ελληνική πρωτεύουσα θα διεκδικεί μέσω της ψήφου σας την πρώτη θέση ανάμεσα σε άλλες κορυφαίες ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ των οποίων η Μαδρίτη, το Βερολίνο, το Παρίσι και η Ρώμη.

Είναι η 11η συνεχή χρονιά που ο οργανισμός European Best Destinations διοργανώνει τον διαγωνισμό σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ταξιδιωτικά γραφεία, προωθώντας τον πολιτισμό και τον τουρισμό στην Ευρώπη.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.