2012 Athens Tourism Symposium

Για τρίτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Φεβρουαρίου το διεθνές επιστημονικό συνέδριο Athens Tourism Symposium στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το συνέδριο οργανώνεται από το Εργαστήριο Ερευνών και Δορυφόρων Λογαριασμών Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με τον Ηλιότοπο. 

Όσοι ερευνητές ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τις επιστημονικές τους εργασίες σχετικά με τον τουρισμό, μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις για ομιλία ως τις 7 Νοεμβρίου μέσω της ιστοσελίδας http://www.facebook.com/l/SAQHg6MaQAQF0W05jsb50Rs610legYsf-6qpB6dvqGEtfWg/ats.conferences.gr.

«Το φετινό συνέδριο είναι ιδιαίτερα επίκαιρο γιατί θα περιλαμβάνει ειδική ενότητα πάνω στο φλέγον ζήτημα της επίδρασης που έχει η οικονομική κρίση στον τουρισμό και τους τρόπους αντιμετώπισής της. Επίσης είναι για μας μεγάλη χαρά να έχουμε μαζί μας ως Κεντρικό Ομιλητή στο συνέδριο τον πολύ γνωστό καθηγητή Scott McCabe του Nottingham University Business School» δήλωσε ο Δημήτρης Κούτουλας, Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου.

Το Athens Tourism Symposium οργανώνεται παράλληλα με το 8ο συνέδριο της σειράς IMIC, το οποίο φέτος έχει ως θέμα του «Γαστρονομία και Τουρισμός στο Προσκήνιο». Τα δύο συνέδρια τελούν υπό την αιγίδα του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.