Ειδήσεις

Παράταση συμμετοχής στα 7α 100% Hotel Design Awards 2020

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ο 7ος διαγωνισμός 100% Hotel Design Awards 2020 περιλαμβάνει τα εξής στάδια (από άποψη  χρόνου και ενεργειών):

  1. Κατά το πρώτο στάδιο, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι (Αρχιτέκτονες, Designers, Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων, Φωτογράφοι, Operators, Επενδυτές-Developers) να αποστείλουν στην οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού φακέλους υποψηφιότητας. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον αριθμό των υποψηφιοτήτων από κάθε συμμετέχοντα. Το πρώτο στάδιο οδηγεί σε επιλογή βραχείας λίστας.
  2. Το δεύτερο στάδιο περιλαμβάνει κλειστή συνεδρίαση της κριτικής επιτροπής σε χρόνο εύλογο πριν τη διεξαγωγή της έκθεσης 100% Hotel Show και επιλογή των βραβείων ανάμεσα στα short listed επιλεγμένα έργα. Τα βραβεία θα ανακοινωθούν και θα απονεμηθούν σε μια υψηλού επιπέδου τελετή, η οποία θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου 2020, την ημέρα του VIP Opening του 100% Hotel Show 2020.
  3. Τα έργα τα οποία θα επιλεγούν στη βραχεία λίστα θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 20-23 Νοεμβρίου 2020 στο MEC Παιανίας, ενώ στον χώρο της έκθεσης θα υπάρξει και ψηφοφορία για να αναδειχθεί το έργο που θα κερδίσει το βραβείο κοινού. Η ανακοίνωση για το έργο που κέρδισε το βραβείο κοινού θα γίνει μετά την Έκθεση.

Δείτε τις κατηγορίες και τα κριτήρια επιλογής

Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.