Παράταση συμμετοχής στα 7α 100% Hotel Design Awards 2020

Έως τις 5 Αυγούστου 2020, παρατείνεται η υποβολή συμμετοχής στα Hotel Design Awards 2020, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος.

Ο διαγωνισµός «100% Hotel Design Awards», που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, αποτελεί πλέον τον δυναµικότερο θεσµό για το ελληνικό ξενοδοχειακό Design, και έχει ως στόχο να:

  • Αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που µπορεί να διαδραµατίσει ο καλός σχεδιασµός στη δηµιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, µέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατα υλοποιηµένου έργου.
  • Παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασµό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δηµιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία, συµβάλλοντας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισµού.

Στο πλαίσιο του διαγωνισµού, οι Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους στους πιο δυναµικούς επαγγελµατίες από τον τοµέα του τουρισµού: Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες του χώρου.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.