Παράταση συμμετοχής στα 7α 100% Hotel Design Awards 2020

Έως τις 5 Αυγούστου 2020, παρατείνεται η υποβολή συμμετοχής στα Hotel Design Awards 2020, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος.

Ο διαγωνισµός «100% Hotel Design Awards», που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, αποτελεί πλέον τον δυναµικότερο θεσµό για το ελληνικό ξενοδοχειακό Design, και έχει ως στόχο να:

  • Αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που µπορεί να διαδραµατίσει ο καλός σχεδιασµός στη δηµιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, µέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατα υλοποιηµένου έργου.
  • Παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασµό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δηµιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία, συµβάλλοντας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισµού.

Στο πλαίσιο του διαγωνισµού, οι Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους στους πιο δυναµικούς επαγγελµατίες από τον τοµέα του τουρισµού: Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες του χώρου.

Μοιραστείτε τα νέα
Tourism Press

Tourism Press

Το Tourism Press είναι το ηλεκτρονικό περιοδικό για τη γνώση και την καινοτομία στον τουρισμό, που από το 2011 έχει ενεργή παρουσία στο διαδικτύο. Όραμα του είναι να αποτελέσει μία δεξαμενή γνώσεων και καλών πρακτικών στον τουρισμό κι ένα εργαλείο δουλειάς για όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο, συμβάλλοντας στη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και εμμέσως στη βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος. Απευθύνεται σε όλο το φάσμα του τουρισμού: επιχειρηματίες, εργαζομένους, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς και σε όσους αναζητούν συμβουλές και ιδέες για να βελτιώσουν τη δουλειά τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.