Μια ευχάριστη γευστική έκπληξη περιμένει όλους όσουν βρεθούν στη Χίο το καλοκαίρι στον δροσερό χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου Χανδρή.
Από 31 Ιουλίου έως 16 Αυγούστου ο γνωστός chef της πρωινής εκπομπής του MEGA “Πρωινό μου”, Ακης Πετρετζίκης βάζει την προσωπική του σφραγίδα σε μοναδικά πιάτα συνδυάζοντας πρωτότυπες γεύσεις με παραδοσιακά προιόντα της Χίου.
Στις γευστικές προτάσεις συνυπάρχουν αρμονικά υπέροχες καλοκαιρινές σαλάτες, χταπόδι σοτέ με σάλτσα πορτοκάλι και μαστίχα, ριζότο με μανιτάρια και χόρτα Χίου, λαβράκι σοτέ με χαβιάρι μελιτζάνας και Ελληνική σάλτσα Βιέρτζ, καθώς και ξεχωριστά επιδόρπια που συνοδεύονται από αυθεντικό σπιτικό παγωτό, όπως τάρτα λάιμ με παγωτό και δενδρολίβανο, παραδοσιακή πορτοκαλόπιτα με παγωτό σοκολάτα.