Μυθική Πελοπόννησος: 50 εταιρείες από την Πελοπόννησο στην πλατεία Κλαυθμώνος

Στην έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, τουρισμού και πολιτισμού “Μυθική Πελοπόννησος” που πραγματοποιείται στην πλατεία Κλαυθμώνος συμμετέχουν 50 επιχειρήσεις από την Αρκαδία, την Αχαΐα, την Αργολίδα, τη Λακωνία, την Ηλεία, την Κορινθία και τη Μεσσηνία, με μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων, όπως λάδι, κρασί, ζυμαρικά, μέλι, τυροκομικά προϊόντα, γλυκά κουταλιού, αρωματικά φυτά, βότανα κ.λπ., καθώς και τρείς Δήμοι της Πελοποννήσου με δικό τους περίπτερο. 

Η έκθεση, την οποία συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα 7 επιμελητήρια της Πελοποννήσου, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και θα είναι σε λειτουργία καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, ο οποίος τόνισε ότι «μέσα σε τρία χρόνια η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατέστη η 2η Περιφέρεια σε εξαγωγές, από τις τελευταίες θέσεις στις οποίες βρισκόταν. Με τον τρόπο αυτόν, δείχνουμε έμπρακτα ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μπορούμε να τα καταφέρουμε». 
Παρόντες ήταν ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς, ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος, η αντιδήμαρχος Αθηναίων κυρία Εύα Κοντοσταθάκου, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου. 
Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.