Επετειακή η φετινή έκδοση του Τουριστικού Οδηγού Ελλάδος

Ο επαγγελματικός Τουριστικός Οδηγός Ελλάδος, που εκδίδεται κάθε χρόνο στην Αγγλική γλώσσα και διανέμεται δωρεάν σε τουριστικούς οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια έκδοσής του.

Ενημερωμένος, όπως κάθε χρόνο, με όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας μας (καταλύματα, μεταφορά, ταξιδιωτικά γραφεία),  αρχαιολογικά – ιστορικά μνημεία, μουσεία και λοιπούς χώρους πολιτισμού, ο Τουριστικός Οδηγός Ελλάδος φιλοξενεί στο 50ο τεύχος του εκτενές αφιέρωμα στην Περιφέρεια Αττικής. 

Το επετειακό τεύχος προλογίζει η Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, κα Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη, η οποία αναφέρεται στον Τουριστικό Οδηγό ως ένα σημαντικό εργαλείο για τους τουριστικούς επαγγελματίες που προωθεί την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.

Ο Τουριστικός Οδηγός Ελλάδος, κυκλοφορεί στην Αγγλική γλώσσα, η οποία διανέμεται δωρεάν στους διοργανωτές εκδρομών και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες του εξωτερικού, τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις καθώς επίσης και στα γραφεία του Ελληνικού Εθνικού Τουριστικού Οργανισμού (ΕΟΤ) στο εξωτερικό.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.