Ειδήσεις

H Mideast βραβεύτηκε ως “World Business Leader 2018” από τα Bizz Awards

mousbe-sisters-mideast-buzz-awards

Με τον παγκόσμιο τίτλο επιχειρηματικότητας «World Business Leader 2018» των Bizz Award,  βραβεύτηκε η Mideast, η οποία φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια παρουσίας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. 

Στη Managing Director της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, απονεμήθηκε ο σημαντικός τίτλος World Leader Businessperson, ενώ στη General Manager της εταιρείας, κα Μαρία Μπούσμπε, αναγνωρίστηκε η αριστεία στην επιχειρηματική διοίκηση (Excellence in Business Management). Στο πλαίσιο της ίδιας βράβευσης, ο αμερικανικός θεσμός απένειμε στη Mideast τον τίτλο «Inspirational Company 2018», ενώ όλα τα στελέχη της ανώτατης διοίκησης αναγνωρίστηκαν με τον τίτλο της αριστείας στην επιχειρηματική ηγεσία (Recognition of Excellence in Business Leadership).

Η Managing Director της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε σχετικά: «Η παγκόσμια βράβευση της Mideast ως World Business Leader συμπίπτει με τη συγκυρία των 35ων γενεθλίων μας και μας κάνει πιο υπερήφανους από ποτέ για το θετικό αντίκτυπό μας στη διεθνή τουριστική επιχειρηματικότητα. Η τιμή μας να βρισκόμαστε στην κορυφή του κόσμου είναι μεγάλη, και η πρόκληση, για ακόμα μια φορά, ακόμη μεγαλύτερη. Για το λόγο αυτό, ξεκινάμε τη νέα, πολλά υποσχόμενη χρονιά, με νέες προοπτικές ανάπτυξης, καινοτόμες πρακτικές και την ομάδα μας, την οικογένεια της Mideast, ισχυρή και ενωμένη. Υποσχόμαστε και αυτήν τη χρονιά να εμπνεύσουμε στους πελάτες και συνεργάτες μας την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των 35 μας χρόνων και να εστιάσουμε σε ό,τι μας κάνει ακόμα καλύτερους και μας οδηγεί προς την πρόοδο.»

Τα Bizz Awards αναγνωρίζουν τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κόσμου, οι οποίες συνεισφέρουν στην καθημερινή ανάπτυξη της τοπικής αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας. Ο αμερικανικός θεσμός δημιουργήθηκε από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Επιχειρήσεων στην πόλη Houston του Texas, με στόχο την ανάδειξη των καινοτόμων πρακτικών των μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων όλου του κόσμου, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση στην τοπική και διεθνή κοινότητα.

Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.