Η Αρχαία Ολυμπία “ταξιδεύει” με το promo βίντεο για την Τελετή Αφής της Φλόγας

Προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ΕΡΤ το “promo” βίντεο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, πριν και μετά το τέλος της μετάδοσης της τελετής Αφής της Φλόγας για τους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Το βίντεο διαμορφώθηκε για λογαριασμό του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας από την εταιρεία MTCgroup σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου, Αντιδήμαρχο κ. Χάρη Σπηλιόπουλο.

Όπως τονίζει ο κ. Σπηλιόπουλος, «είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας εκμεταλλεύεται για την προβολή του το μεγαλύτερο γεγονός στη χώρα μας που είναι η τελετή Αφής και Λαμπαδηδρομίας. Τα οπτικοακουστικά μέσα στην εποχή μας παίζουν σημαντικό ρόλο στη διάδοση της πληροφορίας και αυτό μας οδήγησε στην πολύ καλή συνεργασία μας με μια από τις καλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της τουριστικής προβολής. Υλοποιήσαμε έτσι ένα βασικό αίτημα της Επιτροπής μας και σ’ αυτό το άρτιο αισθητικά βίντεο, εκτός από το ιερό και την πόλη της Ολυμπίας, περιλαμβάνονται οι ομορφιές του τόπου μας, εικόνες από όλα τα μέρη των Δημοτικών μας Ενοτήτων, το δρυοδάσος Φολόης, οι καταρράκτες Νεμούτας, οι παραδοσιακοί μας οικισμοί, ο αρχαιολογικός μας πλούτος και η πολιτιστική μας κληρονομιά. Είναι ένα μικρό μόνο δείγμα της δράσης της Επιτροπής μας που λειτουργεί μόλις ένα χρόνο τώρα, με τη στήριξη και του Δημάρχου μας κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου, ο οποίος έχει όραμα για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου μας».

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.