Η CELESTYAL αναθέτει στην JANET PARTON τη Θέση Αντιπροέδρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη & Αυστραλία

Τη νέα θέση της Αντιπροέδρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και την Αυστραλία που δημιούργησε η εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal, αναλαμβάνει η Janet Parton.

Η Janet Parton διαθέτει μεγάλη εμπειρία, έχοντας διανύσει περισσότερα από 20 χρόνια σε διάφορους τομείς στον ταξιδιωτικό κλάδο, όπως η κρουαζιέρα, το tour operating και το retail. Σήμερα προεδρεύει της ειδικής επιτροπής κρουαζιέρας της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) και είναι μέλος της επιτροπής ATAS Trade Engagement. Η κα Parton έρχεται από την Globus Family of Brands, όπου ήταν Επικεφαλής Πωλήσεων και Marketing για την Cosmos και την Avalon Waterways, καθώς και μέλος της εκτελεστικής ομάδας διαχείρισης. Πριν από αυτό ήταν επικεφαλής πωλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας για την MSC Cruises.

Στο πλαίσιο του νέου της ρόλου, η κα Parton θα επικεντρωθεί κυρίως στην ανάπτυξη και υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου επιχειρηματικής ανάπτυξης για την περιοχή της ευθύνης της και θα διασφαλίσει την ακριβή, αποτελεσματική και αποδοτική εφαρμογή του, προκειμένου να υποστηρίξει την επιχειρηματική ανάπτυξη και την κερδοφορία της Celestyal. Επίσης, θα τοποθετήσει και θα αναπτύξει το δίκτυο διανομής στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και την Αυστραλία για να ενισχύσει την επιχείρηση ως πάροχο ταξιδιών με ποικίλες κρουαζιέρες, πλούσιες σε προορισμούς.

Ο κος Lee Haslett, Chief Commercial Officer της Celestyal, σχολιάζει: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω την Janet στη Celestyal και είμαι βέβαιος ότι οι εξαιρετικές ικανότητές της στην επιχειρηματική ανάπτυξη και την ηγεσία, μαζί με την δυναμική εμπορική της αίσθηση και το αποδεδειγμένο ιστορικό της στην ηγεσία και την παρακίνηση ομάδων υψηλών επιδόσεων στον ταξιδιωτικό τομέα, θα αποδειχθούν ανεκτίμητες, καθώς συνεχίζουμε να διευρύνουμε την παρουσία μας σε βασικές αγορές.»

Η κα Parton πρόσθεσε: «Η Celestyal είναι μια εταιρεία με τεράστιες φιλοδοξίες και απολαμβάνω την ευκαιρία που μου έδωσε να τη βοηθήσω να επιτύχει τους στόχους της για αύξηση της παρουσίας της σε βασικές διεθνείς αγορές, καθώς και την ενίσχυση της θέσης της ως ο κορυφαίος πάροχος των βραβευμένων, πολυδιάστατων εμπειριών διακοπών στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο.»

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.