ΙΕΚ Υπουργείου Τουρισμού: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για στεγαστικό επίδομα

woman standing in hallway while holding book

Από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 και έως τις 30 Αυγούστου 2022, οι καταρτιζόμενοι/ες των δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του Υπουργείου Τουρισμού και οι γονείς τους που πληρούν τα κριτήρια θα μπορούν να κάνουν αίτηση για τη χορήγηση στεγαστικού επιδόματος.

Το ετήσιο στεγαστικό επίδομα, το οποίο ανέρχεται στα 1.000 ευρώ, χορηγείται ήδη στους σπουδαστές των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕ) και από φέτος επεκτείνονται οι δικαιούχοι του με προσθήκη και των καταρτιζόμενων των ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού.

Σοφία Ζαχαράκη, υφυπουργός Τουρισμού
Υφυπουργός Τουρισμού, κα Ζαχαράκη

Η αρμόδια για την Τουριστική Εκπαίδευση, Υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη δήλωσε: “Προχωράμε σήμερα στην υλοποίηση της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού για παροχή στεγαστικού επιδόματος στους σπουδαστές όλων των ΙΕΚ της χώρας, προσθέτοντας στους δικαιούχους και τους σπουδαστές των ΙΕΚ Τουρισμού. Η κυβέρνηση αυτή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης και προχωρά σε έμπρακτα βήματα για τη βελτίωση της σπουδαστικής μέριμνας και την αναβάθμιση των όρων σπουδών όσων φοιτούν στις επαγγελματικές σχολές του Υπουργείου Τουρισμού.”

Κατεβάστε τις αιτήσεις “δικαιούχου Γονέα” και “δικαιούχου Καταρτιζόμενου/μένης”:

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.