Λουκάς Ντούβας:΄Ένας ακόμη άνθρωπος του τουρισμού κατεβαίνει στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης

loukas-douvas-ekloges-2019

Ένας άνθρωπος του τουρισμού, ο κ. Λουκάς Ντούβας, που επί σειρά ετών, έχει ενεργή παρουσία στον κλάδο, διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του στο Δήμο Βύρωνα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με όραμα μία σύγχρονη πόλη με ευρωπαϊκή προοπτική.  

Όπως δήλωσε στον Tourism Press, η αγάπη για την πόλη στην οποία ζει τον ώθησε να πάρει την απόφαση να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δικηγόρο Αλέξη Σωτηρόπουλο.

“Οραματίζομαι μια πόλη σύγχρονη, ανταγωνιστική  με ευρωπαϊκή προοπτική. Θέλω να ενσκήψω στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μου και με ήθος και συνέπεια να συμβάλλω στην αναπτυξιακή δυναμική του Βύρωνα.” τόνισε, σημειώνοντας πως στόχος του είναι να συνεχίσει το εθελοντικό έργο που επί σειρά ετών έχει αρχίσει ως Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής με στόχο την ασφάλεια και τη σωστή διαβίωση των παιδιών στο Βύρωνα. 

“Όλοι μαζί με ειλικρίνεια μπορούμε να σταθούμε απέναντι στις προκλήσεις των καιρών και να τις αντιμετωπίσουμε.”, επισήμανε. 

Ο Λουκάς Ντούβας γεννήθηκε στη Λαμία. Είναι εκπαιδευτικός -Οικονομολόγος, Εξειδικευμένος εμπειρογνώμων Τουρισμού. Πραγματοποίησε της προπτυχιακές του σπουδές στο Παρίσι και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με εξειδίκευση στην τουριστική οικονομία του Πανεπιστημίου Προβηγκίας – Μασσαλίας της Γαλλίας όπου και δίδαξε σε επαγγελματικό τουριστικό Λύκειο.

Επί σειρά ετών δίδαξε στο τμήμα τουριστικών επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και σε πολλά Κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης. Από το 2005 έως σήμερα διδάσκει στο τμήμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επί δεκατρία συναπτά χρόνια εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής στην Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών. Συμμετείχε στην Διοργάνωση των Ολ. Αγώνων του 2004, στο τμήμα φιλοξενίας. Συνεργάζεται ως Σύμβουλος στην Ένωση ταξιδιωτικών Γραφείων και στον Τουριστικό Οδηγό Ελλάδος.

Έχει εξειδικευτεί σε συστήματα ποιότητας που αφορούν στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Ομιλεί Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά.

Είναι μόνιμο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού τουρισμού και άλλων Οργανισμών. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει εργασίες σε επιστημονικά συνέδρια. Συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα.

Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με θέματα παιδείας των σχολείων του Δήμου ως μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και της Ένωσης Γονέων Βύρωνα.

Είναι έγγαμος με την Ειρήνη Αλβέρτη και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.