Ειδήσεις

MTC Group: Στην κορυφαία έκθεση τουρισμού του Βερολίνου για προώθηση των νησιών του Ν. Αιγαίου

skagias-kountoura-itb-2019-600web

Στο Βερολίνο βρίσκεται ομάδα συνεργατών της MTC Group με επικεφαλής τον κ. Κώστα Σκαγιά, αντιπρόσωπο Αιγαίου της εταιρείας Συμβούλων, Strategy Manager του προγράμματος “Mykonos – Santorini – Aegean Islands Promo” και Ambassador του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου της Νέας Υόρκης, με έδρα τη Μύκονο.

Η αντιπροσωπεία της MTC Group συμμετέχει στην 53η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ που διεξάγεται από 6 – 10 Μαρτίου 2019 με σκοπό την ενημέρωση των εμπορικών επισκεπτών και του κοινού της έκθεσης για τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Μυκόνου και της Σαντορίνης, τα νησιά της Πάρου, της Τήνου, της Μήλου, της Σερίφου, της Αστυπάλαιας καθώς και για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων και της Κρήτης.

Η διεθνής έκθεση τουρισμού ΙΤΒ αποτελεί το κορυφαίο γεγονός του τουρισμού παγκοσμίως καθώς συγκεντρώνει πάνω από 10.000 εκθέτες από 186 χώρες, 110.000 εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο με αγοραστική δύναμη άνω του 1 εκ. ευρώ και πάνω από 60.000 κοινό.

Η αγορά εξερχόμενου τουρισμού της Γερμανίας είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς βρίσκεται παραδοσιακά στις κορυφαίες πηγές τουριστών για τη χώρα μας ενώ το Νότιο Αιγαίο είναι από τους τρεις πιο αγαπημένους προορισμούς των Γερμανών τουριστών.

Στόχος της ομάδας του Mykonos – Santorini – Aegean Islands Promo είναι η προώθηση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχουν οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα τόσο στους μεμονωμένους επισκέπτες της έκθεσης όσο και σε σημαντικούς Tour Operators από τη Γερμανία και το εξωτερικό.

Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.