Νέα προγράμματα από το “Ανοιχτό Πανεπιστήμιο” του Δήμου Θεσσαλονίκης

woman reading from tablet

Το “Ανοιχτό Πανεπιστήμιο”, μία δράση του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, ξεκινά το χειμερινό εξάμηνο με δύο νέες θεματικές ενότητες μαθημάτων. 

Μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ειδικοί ερευνητές μοιράζονται με το κοινό σκέψεις και απόψεις σε επιμέρους επιστημονικά θέματα, που ενδιαφέρουν τους δημότες, διευρύνουν τους ορίζοντές τους και τους δίνουν πρόσβαση σε πολύτιμες γνώσεις, ώστε να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Οι δύο θεματικές ενότητες θα διεξαχθούν δια ζώσης στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (πλ. Ιπποδρομίου) και είναι οι ακόλουθες:


1) “Ψηφιακή και Εικονική Οικονομία – Ευκαιρίες και Κίνδυνοι”, που θα ξεκινήσει τη Τρίτη 22 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 18:00-20:00, με συντονιστή τον κύριο Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΑΠΘ., Κοσμήτορα Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Α.Π.Θ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ


2) Η Ευεξία και η Ευζωία (wellbeing) πέρα από το Βιοϊατρικό Μοντέλο .
Ιατρική, Ψυχολογία, Διατροφή,Τέχνη, Αρχιτεκτονική, Ιατροδικαστική στην συμβολή της Υγείας, Ψυχική Υγεία, Ευζωία και Ευεξία: μια Ολιστική Προσέγγιση, που θα ξεκινήσει τη Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη 18:00-20:00, με συντονίστρια την κυρία Αξιωτίδου Αιμιλία,Ψυχοθεραπεύτρια – Ψυχοπαιδαγωγό, Επιστημονικό Συνεργάτη Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ


Οι αιτήσεις εγγραφής ξεκινούν το Σάββατο 12Νοεμβρίου 2022, ώρα 09:00 π.μ. και γίνονται ηλεκτρονικά στη πλατφόρμα: https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/apth/


Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι ενήλικες (άνω των 18 ετών) με μοναδικό κριτήριο επιλογής τη σειρά προτεραιότητας. Μετά το τέλος των μαθημάτων, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2313318663.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.