Ειδήσεις

O Αυστριακός Tour Operator, Intertravel, για δεύτερη φορά στην Σκύρο

magazia_-_skyros_town2

Σε λιγότερο από 3 εβδομάδες και για δεύτερη χρονιά, το Intertravel στέλνει την πρώτη από τις 17 πτήσεις charter της φετινής χρονιάς στην Σκύρο.

Κάθε Κυριακή από τις 09/Ιουνίου έως – 29/Σεπτεμβρίου με την πτήση OS2111 10:20 – 12:15 της Austrian Airlines, με αεροπλάνο Embraer ERJ – 195 LR 120 θέσεων και αναχώρηση από την Βιέννη περίπου 2000 Αυστριακοί θα μας επισκεφθούν στο όμορφο νησί μας.

Όπως και πέρσι επιτυχώς, έτσι και φέτος το Skyrostravel and Tourism θα συντονίσει τις ροές των Αυστριακών τουριστών προς τη Σκύρο και θα συμβάλει στην ομαλή εξέλιξη της σεζόν, για τους 2000 αναμενόμενους επισκέπτες.

Ο κ. Λευτέρης Τράκος, ιδιοκτήτης του Skyrostravel and Tourism, (δεύτερος από δεξιά), με στελέχη του Intertravel στην έκθεση Vienna Messe

Όπως μας ενημερώνει ο κ. Λευτέρης Τράκος, ιδιοκτήτης του Skyrostravel and Tourism, οι Αυστριακοί, του Tour Operator Intertravel μεταφέρονται στα ξενοδοχεία τους, ενοικιάζουν αυτοκίνητα, και συμμετέχουν σε οργανωμένες εκδρομές του γραφείου. Επίσης λαμβάνουν μέρος σε τοπικές δραστηριότητες, δοκιμάζουν τις ντόπιες μαγειρικές σε όλα τα εστιατόρια, ψωνίζουν ότι τους τραβάει την προσοχή, ενδιαφέρονται για την ντόπια παράδοση του τόπου μας, επισκέπτονται τα μουσεία και αρχαιολογικούς μας χώρους και εκτιμούν την Σκύρο μας, ως ένα αυθεντικό και οικογενειακό ελληνικό νησί.

Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.