Στην Αθήνα η ετήσια Σύνοδος Κορυφής του δικτύου Women Political Leaders

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί, από τις 19 μέχρι 21 Μαρτίου, η ετήσια Σύνοδος Κορυφής του δικτύου Women Political Leaders (WPL) που τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Συμφωνητικό υπεγράφη μεταξύ των υπουργείων Τουρισμού, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και του δικτύου Women Political Leaders (WPL), για την από κοινού διεξαγωγή της WPL Athens Summit 2024 στην Αθήνα, από τις 19 μέχρι 21 Μαρτίου

Η ετήσια Σύνοδος Κορυφής του δικτύου Women Political Leaders (WPL) τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Το WPL είναι ένα Παγκόσμιο Δίκτυο Γυναικών Πολιτικών. Αποστολή του είναι να αυξήσει τόσο τον αριθμό, όσο και την επιρροή των γυναικών σε πολιτικές ηγετικές θέσεις.

Σε προηγούμενες συνόδους κορυφής του WPL έχουν συμμετάσχει αρκετές εκατοντάδες γυναίκες βουλευτές και άλλες υψηλόβαθμες πολιτικοί από όλο τον κόσμο. Στην Αθήνα θα βρεθούν περισσότερες από 200 σύνεδροι, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ενδυνάμωση των γυναικών και των στρατηγικών που απαιτούνται στην πορεία για την ισότητα.

Στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής του WPL θα βραβευτούν γυναίκες-πολιτικοί, που με το έργο τους έχουν βοηθήσει στον αγώνα για την απάλειψη των στερεοτύπων και των διακρίσεων στην πολιτική, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.