Το leasing γίνεται…παιχνίδι με το Online Leasing Calculator της Autohellas Hertz

Online Leasing Calculator από Autohellas Hertz

Η Autohellas Hertz παρουσιάζει τη νέα ψηφιακή υπηρεσία “OnlineLeasingCalculator”. Με την υπηρεσία αυτή, το leasing γίνεται πιο εύκολο, γρήγορο και προσωποποιημένο, καθώς επαγγελματίες και ιδιώτες, μπορούν να διαμορφώσουν την προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες τους, σε δύο μόλις ‘ψηφιακά’ βήματα.

Επιπλέον, το “Online Leasing Calculator” της Autohellas Hertz είναι το μόνο ψηφιακό εργαλείο στην αγορά που προσφέρει διαμόρφωση της προσφοράς με δυνατότητα εξαγοράς του αυτοκινήτου και προσαρμογής του ποσού εξαγοράς στα μέτρα των πελατών.

Μέσα από το leasing.hertz.gr, στο πρώτο βήμα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το ακριβές μοντέλο αυτοκινήτου που αναζητούν, ανάμεσα σε περισσότερες από 5.000 επιλογές αυτοκινήτων, χρησιμοποιώντας φίλτρα αναζήτησης, όπως: μάρκα, μοντέλο, έκδοση, καύσιμο, κιβώτιο ταχυτήτων και εύρος μισθώματος. Στο δεύτερο βήμα, διαμορφώνουν την προσφορά leasing, όπως ακριβώς τη θέλουν, ορίζοντας την διάρκεια μίσθωσης, την προκαταβολή και τα χιλιόμετρα ανά έτος.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.