Τον Φεβρουάριο η Virtual Counter Days 2022, η έκθεση για τη γερμανική τουριστική αγορά

Το FVW| TravelTalk οργανώνει την επιτυχημένη εικονική έκθεση τουρισμού Virtual COUNTER DAYS, η οποία απευθύνεται στη Γερμανική αγορά, στις 22-23 Φεβρουαρίου 2022, με τη συμμετοχή προορισμών, ξενοδοχείων, κρουαζιέρας.

Περίπου 5.000 επαγγελματίες του τουρισμού από τη Γερμανική αγορά θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν, να ενημερωθούν από τους συμμετέχοντες. Με την εμπειρία των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων που ενίσχυσαν την επανεκκίνηση του τουρισμού εν μέσω πανδημίας, η νέα διοργάνωση Virtual COUNTER DAYS με άρτια τεχνολογική υποδομή και πλεονέκτημα επικοινωνίας στην τουριστική αγορά της Γερμανίας έχει ήδη μεγάλη ζήτηση σε συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Η έκθεση καλύπτει τις ανάγκες του τουρισμού με πλεονέκτημα μεταξύ άλλων το δίκτυο διανομής 10.000 περίπου τουριστικών γραφείων και experts τουρισμού με τα οποία επικοινωνεί το FVW| TravelTalk. Οι travel agents θα συναντηθούν με τους συμμετέχοντες και θα γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα, θα υποβάλουν τις ερωτήσεις τους, θα συνεργαστούν με στόχο τις πωλήσεις, θα αξιοποιήσουν τεχνολογία αιχμής για διαδραστικές εφαρμογές.

Στις προηγούμενες Virtual COUNTER DAYS συμμετείχαν περίπου 200 περίπτερα, επισκέφθηκαν περίπου 3.000 επαγγελματίες τουρισμού από Γερμανία, πραγματοποιήθηκαν περίπου 60 webinars, στρογγυλά τραπέζια συζητήσεων με τα τελευταία νέα και τις τάσεις στον τουρισμό, συνεντεύξεις και μερικές εκατοντάδες μηνύματα αντηλλάγησαν στο chat. Εικόνες, video, pdf, υλικό στη βιβλιοθήκη, ανταλλαγή καρτών, video-chat, networking, ενέργειες μάρκετινγκ, είναι μερικά από τα εργαλεία/οφέλη για τις Β2Β συνεργασίες στο καλύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Επιλογές για συμμετοχή είναι: Premium booth, basic booth, Hall Sponsor, webinar, TV Spots on Counter . Προβολή πριν την έναρξη της έκθεσης δίνει μεγάλη δημοσιότητα και αναγνωρισιμότητα στα προϊόντα. Η προσαρμογή και πρόδραση χαρακτηρίζουν τους επαγγελματίες του τουρισμού, επιχειρηματίες, στελέχη, εργαζομένους, που είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα που αξίζει στους προορισμούς και τις επιχειρήσεις.

Αποκλειστικός συνεργάτης του FVW στην Ελλάδα είναι η Praxis Plus. Επικοινωνία, πληροφόρηση, Άντα Καραγιάννη, info@praxisplus, 6974353017, 2241024095.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.