Βραβεία τουρισμού από την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης και τη Respond on Demand

Η Ένωση Tουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, σε συνεργασία με την εταιρία τουριστικού μάρκετινγκ Respond On Demand, θεσμοθετεί από φέτος τα Premium Tourism Awards. Τα βραβεία αυτά θα αναγνωρίζουν τους καλύτερους του ελληνικού τουρισμού (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, tours κ.λπ.) αλλά θα έχουν και κάποιες επιλεγμένες κατηγορίες για τις τουριστικές επιχειρήσεις που έχουν ξεχωρίσει με τη δραστηριότητα τους σε άλλες χώρες.

Σκοπός των Premium Tourism Awards είναι η επιβράβευση των καλύτερων του τουρισμού, από αυτούς που τους γνωρίζουν και μπορούν να τους αξιολογήσουν καλύτερα από όλους, δηλαδή τους ίδιους τους τουριστικούς πράκτορες.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες κατηγορίες για όλων των τύπων τα ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, προορισμούς, εστιατόρια, οινοποιεία κλπ. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη – τουριστικά γραφεία της Ε.Τ.Γ.Μ.Θ.

Η θεσμοθέτηση των βραβείων σε ετήσια βάση, έχει σαν στόχο την αναγνώριση των αρίστων στον ελληνικό τουρισμό και η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, με αυτό τον τρόπο  είναι βέβαιη ότι θα δημιουργήσει ένα ισχυρό κίνητρο για τους επαγγελματίες του τουρισμού να βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία θα βρείτε στο παρακάτω link

Για υποβολή υποψηφιοτήτων μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής στο παρακάτω link

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLVedOgAGTtPCBLZiVWqUMUfDcK2BU5Sfqv5H4NaIZcW0y2w/viewform?gxids=7628

H απονομή των Premium Tourism Awards από την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, θα γίνει online στις 28 Μαΐου 2021. Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως τις 10 Μαΐου 2021

Η διοργάνωση της διαδικασίας αλλά και της τελετής απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί από την εταιρία τουριστικού μάρκετινγκ Respond On Demand Ltd.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.