Έναρξη διαλόγου μεταξύ ΣΕΤΕ-ΣΕΕΔΔΕ

Συνάντηση συνεργασίας και έναρξης γόνιμου διαλόγου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.), όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΣΕΕΔΔΕ.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., παρέστησαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπρεντάνος, Πρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., Ανδρεάδης Ανδρέας, Πρόεδρος του Σ.Ε.Τ.Ε., Αστέριος Ψαρογιάννης, Γενικός Γραμματέας Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., Γεώργιος Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Σ.Ε.Τ.Ε., Γεώργιος Βερνίκος, Γενικός Γραμματέας Σ.Ε.Τ.Ε., Παναγιώτης Τοκούζης, Αντιπρόεδρος Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., Δημήτριος Κούμανης, μέλος Δ.Σ. Σ.Ε.Τ.Ε., και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν μια σειρά θεμάτων, που απασχολούν τους δύο φορείς, αναγνωρίζοντας παράλληλα τα προβλήματα των κλάδων τους οποίους εκπροσωπούν.

Στο «τραπέζι των συζητήσεων» ετέθησαν επιμέρους θέματα, τα οποία απασχολούν, τόσο το Σ.Ε.Τ.Ε., όσο και τη Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., ενώ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ως προς τους στόχους και τις παραμέτρους για την ανάπτυξη του Τουρισμού, ως μοναδικού μοχλού επανεκκίνησης της Οικονομίας της χώρας.

Η ΣΕΕΔΔΕ αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι “η συνάντηση της Κυριακής αποτελεί ένα σημαντικό βήμα ως προς την έναρξη διευρυμένου και ειλικρινούς διαλόγου μεταξύ των φορέων του Τουρισμού, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας και την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού μας προϊόντος, σε βάση συναίνεσης και κοινά αποδεκτά πλαίσια.”

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.