Αλέξανδρος Βασιλικός

alexandros-vassilikos-photo600web

Ο Αλέξανδρος Βασιλικός είναι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας ξενοδοχείων Airotel και πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα και σπούδασε Οικονομικά στο Παρίσι και το Λονδίνο.

Το 2000, αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση του ομίλου AIROTEL. 

Το 2002 μετά το θάνατο του Ευστρατίου Βασιλικού, αναλαμβάνει τα ηνία του ομίλου AIROTEL ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και προβαίνει στη συνολική ανακαίνιση των ξενοδοχείων.

Στις αρχές του 2007 ιδρύεται η Webotel SA, η οποία εξειδικεύεται στην εκπροσώπηση των ξενοδοχείων στο διαδίκτυο. 

Ο Όμιλος ΑΙΡΟΤΕΛ διαχειρίζεται συνολικά έξη ξενοδοχεία. Τα STRATOS VASSILIKOS, ALEXANDROS και PARTHENON βρίσκονται στην Αθήνα. Στην Πάτρα βρίσκονται το ACHAIA BEACH καθώς και το σύγχρονης αισθητικής SMART HOTEL το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του την άνοιξη του 2010. 

Το Galaxy εξάλλου, το έκτο ξενοδοχείο του Ομίλου ξεκίνησε τη λειτουργία του μετά από ριζική ανακαίνιση στην Καβάλα μόλις το καλοκαίρι του 2011.

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Βασιλικός είναι ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής καθώς και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΤΕ. Επίσης, είναι οικονομικός σύμβουλος στη γαλλική Πρεσβεία. 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.