Ανδρέας Μανδρίνος: Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης με τα ηνία να αναλαμβάνει ο κ. Ανδρέας Μανδρίνος, ιδιοκτήτης του ξενοδόχειου Mandrino.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος:

Ανδρέας Μανδρίνος

Αντιπρόεδρος:

Κωνσταντίνος Τορνιβούκας

Γενικός Γραμματέας:

Σωκράτης Κίρτσιος

Ταμίας:

Δημήτριος Σιμιακός

Έφορος:

Καλλιόπη Αρβανιτίδου

Μέλη:

Σοφία Μπρόβα

 

Χρήστος Καλιακάτσος

Ο νέος Πρόεδρος της ΕΞΘ κ. Ανδρέας Μανδρίνος, μετά την εκλογή του ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους για “την ξεχωριστή τιμή και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό” του ενώ τόνισε ότι θα διατηρήσει τις αξίες των προκατόχων του και η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει να στηρίζει την τοπική οικονομία και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: “Μεγάλη η ευθύνη αλλά να είστε σίγουροι ότι το ήθος, οι αξίες, η εντιμότητα και η ανιδιοτέλεια των επί τριάντα τρία έτη προκατόχων μου κ.κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλου και Βασίλειου Μπρόβα θα διατηρηθούν ως κόρη οφθαλμού. Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης θα εξακολουθήσει να στηρίζει την τοπική οικονομία και να συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη της περιοχής. Το οφείλει στους ξενοδόχους της, στους εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα, το οφείλει στους ανθρώπους της και στους επισκέπτες της”.

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής και λήγει το 2020. 

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.