Αυξημένο ενδιαφέρον για το Travel Trade Athens 2014

Μεγάλο ενδιαφέρον ξένων και Ελλήνων επαγγελματιών του τουρισμού και στελεχών τουριστικών επιχειρήσεων συγκεντρώνει η δεύτερη διοργάνωση του ετήσιου τουριστικού επαγγελματικού θεσμού TRAVEL TRADE ATHENS 2014 θα διοργανωθεί στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στις 14 και 15 Απριλίου 2014.
Το TRAVEL TRADE ATHENS 2014 διοργανώνουν η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) μέσω του Athens Convention and Visitors Bureau (ACVB) και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Tour Operators Ευρώπης (European Tour Operators Association-ETOA) με στόχο τη δημιουργία και την ανάπτυξη πλατφόρμας συνεργασίας της διεθνούς τουριστικής αγοράς με τουριστικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες του Ελληνικού Τουρισμού.

Μέχρι σήμερα, έχουν αξιολογηθεί και επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους 54 buyers – tour operators, travel agents, οργανωτές συνεδρίων και εταιρικών συναντήσεων κ.α. – από Ην. Βασίλειο, Αυστραλία, Αμερική, Γερμανία, Ν. Αφρική, Ην. Αραβικά Εμιράτα, Ινδία, Αργεντινή, Ελβετία, Ρουμανία, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Ν. Αφρική, Αζερμπαϊτζάν.

Συνολικά αναμένεται ότι θα συμμετάσχουν περί τους 80 hosted buyers.

Επιπρόσθετα έχουν προσκληθεί να καλύψουν το Travel Trade Athens 2014 δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι ΜΜΕ και bloggers από την Ευρώπη, την Αμερική και την Κύπρο.

Μέχρι στιγμής, τη συμμετοχή του στο Travel Trade Athens έχει εξασφαλίσει και μεγάλος αριθμός προμηθευτών από την ελληνική αγορά, αριθμός που πρόκειται να αυξηθεί σημαντικά όσο πλησιάζει η τελευταία προθεσμία εγγραφών, στις 28 Φεβρουαρίου 2014.

Η διαδικασία εγγραφής για το Travel Trade Athens 2014 γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του site της διοργάνωσης (http://www.traveltradeathens.com/_tta/register-now). Επισημαίνεται ότι μετά τις 28 Φεβρουαρίου, δεν θα γίνονται δεκτές άλλες εγγραφές.

O θεσμός του Travel Trade Athens ξεκίνησε το 2013 στο πλαίσιο της Στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων για την στοχευμένη προβολή της Αθήνας στη διεθνή τουριστική αγορά και για την άμεση ενημέρωση ξένων επιχειρήσεων και επαγγελματιών για τις υπηρεσίες και το τουριστικό προϊόν του προορισμού.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του 1ου Travel Trade Athens, τον Απρίλιο του 2013, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1.400 συναντήσεις μεταξύ των hosted buyers και επιχειρήσεων της Αθήνας.

Η δομή του προγράμματος φιλοξενίας του Travel Trade Athens 2014 περιλαμβάνει:

• Τριήμερη φιλοξενία των αντιπροσώπων του εξωτερικού και παράλληλη διενέργεια περιηγήσεων και επισκέψεων εργασίας, με σκοπό την παρουσίαση του χαρτοφυλακίου τουριστικών προϊόντων και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της μητροπολιτικής Αθήνας ως τουριστικού προορισμού.

• Διοργάνωση διαδικασίας προ-κανονισμένων συναντήσεων υπό μορφή rotation μεταξύ των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, και των προσκεκλημένων Tour Operators του εξωτερικού.

Στο πλαίσιο του Travel Trade Athens 2014, διοργανώνεται και Διεθνής Ημερίδα με θέμα “Αστική Ανάπτυξη & Τουρισμός” με επίσημους προσκεκλημένους ομιλητές από το εξωτερικό και την Ελλάδα καθώς και εκπροσώπους κορυφαίων διεθνών οργανισμών.

Το Travel Trade Athens 2014 υποστηρίζεται και από άλλους διεθνείς οργανισμούς όπως οι WYSE Travel Confederation και International Gay & Lesbian Travel Association (IGLTA) καθώς και από τους κύριους κλαδικούς τουριστικούς φορείς της χώρας, Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΞΕΕ), Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), Γενική Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ), Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑ-Α).

Μεγάλοι Χορηγοί του 2ου TRAVEL TRADE ATHENS μέχρι στιγμής είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Αεροπορική Εταιρεία AEGEAN ενώ Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι: GTP, KSD, Travel Daily News, Travelling News, Tourism Press, Tourism Today, Τουριστική Αγορά, Meetingreece, Hotel & Restaurant – Boussias Communications.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.