Βαλκανική συνάντηση ακτινολόγων στο Porto Palace Hotel Thessaloniki

porto-palace-logo

Περισσότεροι από 200 επιστήμονες από το χώρο της ακτινολογίας, μεταξύ των οποίων εξέχοντες ομιλητές και καλεσμένοι από διάφορες χώρες των Βαλκανίων, βρέθηκαν το διάστημα 13-15 Οκτωβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 14th BALKAN CONGRESS OF RADIOLOGY – BCR 2016, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Porto Palace Thessaloniki.

Το BCR 2016 διοργανώνεται και τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρίας, του Ελληνικού Κολλεγίου Ακτινολογίας, όπως βεβαίως και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου, ακτινολόγοι και κλινικοί γιατροί είχαν την ευκαιρία ενημέρωσης περί των τελευταίων εξελίξεων στον ολοένα αναπτυσσόμενο κλάδο της επιστήμης τους, παρουσιάζοντας συνάμα τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους στο πλαίσιο συγκεκριμένων θεματικών ενοτήτων, διαλέξεων και εξειδικευμένων workshops, που έλαβαν χώρα παράλληλα σε τρεις αίθουσες του ξενοδοχείου (Crystal, Timber I & II, Dock Six).

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.