Ημερίδα Ενημέρωσης για επενδυτικά προγράμματα στη Θεσσαλονίκη

Ένα από τα σημαντικότερα επενδυτικά προγράμματα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα βρεθεί στο επίκεντρο ημερίδας, την οποία διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη ορισμένοι από τους κορυφαίους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας.

Ο λόγος γίνεται για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών, με ποσοστό επιδότησης έως 50% για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο οποίο οι επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους από τις 25 Φεβρουαρίου-25 Απριλίου 2013.

Την ερχόμενη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, ο όμιλος εταιριών “ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Ελληνο – Αμερικανικό Επιμελητήριο, Ελληνο – Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Ελληνο – Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Ελληνο – Γαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Ελληνο – Ρωσικής Επιχειρηματικής Συνεργασίας Β. Ελλάδος, συνδιοργανώνουν την ημερίδα στην οποία θα παρουσιαστεί το σύνολο των δυνατοτήτων του συγκεκριμένου προγράμματος.

Η ημερίδα με τίτλο “Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στην Πράξη”, υλοποιείται με την υποστήριξη του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65) από τις 17:00-21:30.

Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονται ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΤΕΑΝ κ. Γεώργιος Γεροντούκος, ο γενικός διευθυντής του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Σπυρίδων Σκοτίδας, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Μικρών Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών της Τράπεζας Πειραιώς κ. Αθανάσιος Ψύλλος κα..

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Θόδωρος Καράογλου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Σταύρος Καλαφάτης και η Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας, Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών της ΠΚΜ κα. Τζελίνα Μακραντωνάκη καθώς και οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων, που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα αναλυθούν τα ποσοστά επιδότησης, οι επιλέξιμες δαπάνες, τα κριτήρια έγκρισης, τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση των επενδύσεων και οι βέλτιστες πρακτικές για την στήριξη της εξωστρέφειας και του εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο του Ε.Σ.Π.Α. 2007-2013 (Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας).

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.