ΜΑΝΗΜΑΝΗ: Διεθνής αναγνώριση από τους New York Times

Στη λίστα των προτεινόμενων ευρωπαϊκών προορισμών του βιβλίου The New York Times, 36 Hours: 125 Weekends in Europe, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις TASCHEN, συγκαταλέγεται το εστιατόριο ΜΑΝΗΜΑΝΗ.
Συγκεκριμένα, το ΜΑΝΗΜΑΝΗ προτάθηκε από την εφημερίδα «The New York Times» ως go-to destination, ανάμεσα σε περίπου 500 εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη.

Το Βιβλίο The New York Times, 36 Hours: 125 Weekends in Europe

Από το Παρίσι έως το Περμ της Ρωσίας Ονειρεμένα Σαββατοκύριακα με πρακτικά δρομολόγια σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Πολιτισμός, ιστορία, φυσική ομορφιά, καλή κουζίνα, αριστουργήματα τέχνης, αρχιτεκτονική και στυλ περιλαμβάνονται στη νέα, ενημερωμένη έκδοση «New York Times 36 Hours» η οποία προσφέρει 125 προτάσεις για σύντομες αλλά αξέχαστες ταξιδιωτικές αποδράσεις σε όλη την Ευρώπη.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται:

 
  • 125 ευρωπαϊκοί προορισμοί, από μεγάλες πόλεις έως λιγότερο γνωστές τοποθεσίες
  • Χρήσιμες προτάσεις για περισσότερα από 500 εστιατόρια και 400 ξενοδοχεία
  • Πλούσιο υλικό ενσωματώνοντας περίπου 800 φωτογραφίες
  • Αναλυτικοί χάρτες με σημαντικούς ευρωπαϊκούς σταθμούς
Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του 36 Hours – 150 Weekends in the USA & Canada, οι New York Times συνεργάζονται ξανά με την TASCHEN δημιουργώντας το βιβλίο 36 Hours – 125 Weekends in Europe, με τοποθεσίες και αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφθεί κανείς από το Παρίσι έως το Περμ.
 
Ο γερμανικός εκδοτικός οίκος TASCHEN είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας μία μεγάλη ποικιλία από βιβλία για την αρχιτεκτονική, την τέχνη, τη φωτογραγία, το design, τη μόδα και τα ταξίδια. 
Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.