Οι Ιταλοί επιλέγουν Ελλάδα αλλά και εναλλακτικούς προορισμούς

2up_ok_italy_gr_copy

Μεγάλο ενδιαφέρον για προκρατήσεις στην Ελλάδα κατά την επερχόμενη τουριστική περίοδο, διαπιστώνει η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας, που συμμετείχε σε διήμερο workshop στο Μιλάνο (9 και 10/02/2020) με Β2Β συναντήσεις.

Στην διήμερη εκδήλωση με τίτλο Travel Open Day, οι εκπρόσωποι του ΕΟΤ Ιταλίας  είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν στελέχη Tour Operators και ταξιδιωτικών πρακτορείων, αεροπορικών εταιρειών και  εκπρόσωπους Ιταλικών μέσων, όπου και επιβεβαίωσαν: 

  • Τη διαχρονική αγάπη των Ιταλών για τη Χώρα μας, αλλά και
  • Τη νέα τουριστική τάση των τουριστικών παραγόντων της γειτονικής χώρας, οι οποίοι αναζητούν πλέον λιγότερο δημοφιλείς στο εξωτερικό τουριστικούς  προορισμούς της χώρας μας.

 Η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας συμμετείχε στο διήμερο workshop Β2Β συναντήσεων, με στόχο την καλλιέργεια  των μακροχρόνιων σχέσεων  με την Ιταλική τουριστική αγορά και την  ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ιταλία προς την Ελλάδα το 2020.

Σημειώνεται ότι, η  συμμετοχή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας στην εκδήλωση, ήταν δωρεάν και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας και των καλών σχέσεων, που η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας έχει καλλιεργήσει στην αγορά της γειτονικής χώρας.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.